Detox afslanken transit
Het beste wagen tegen teken

Ricola-bonbon Raspberry Mint brengt fruitige frisheid

Nouveau bonbon, Ricola Raspberry Mint.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Ricola verfrist je voortaan met een smaakvol duo erbij: Raspberry Mint. De nieuwe bonbon combineert de beroemde 13 Zwitserse Alpenkruiden met de fruitige zachtheid van framboos en de aromatische frisheid van citroenmelisse. Goed voor een sensationele smaakervaring.

Ricola Raspberry Mint

De nieuwe bonbons van Ricola combineren het beste uit de Zwitserse bergen – de befaamde mix van 13 kruiden – met frisse en fruitige accenten van citroenmelisse en framboos. Het resultaat is een suikervrije bonbon met een authentieke en evenwichtige smaakbeleving. Het fliptop-doosje heeft het vertrouwde handige formaat en kreeg een zachtroze zomertint mee.

HEERLIJK FRUITIGE BONBONS MET EEN SUBTIELE FRISHEID

Net als alle andere Ricola-bonbons kent Raspberry Mint een zorgvuldig productieproces dat begint bij een duurzame teelt van lokale kruiden. De 13 Ricola-planten die het essentiële recept vormen, worden geproduceerd met het grootste respect voor de natuur, zonder het gebruik van pesticiden of herbiciden. Het Zwitserse merk heeft zijn volledige productieketen, van de velden tot de fabriek, zorgvuldig afgestemd om zo weinig mogelijk impact te hebben op het milieu. Ricola omarmt daarbij de korte keten: 95% van alle grondstoffen is afkomstig van bedrijven die zich op minder dan 500 kilometer van de productiefaciliteit bevinden.

Ricola Raspberry Mint is vanaf maart verkrijgbaar.

Voor meer artikelen over Ricola ? Klik hier.

douleurs, douleurs récurrentes, douleurs au quotidien

Elke dag pijn…

Dagelijks leven met pijn is een gecompliceerde beproeving, een stille strijd die alleen degenen die het doorstaan echt kennen. Deze pijn kan fysiek of mentaal

Het beste wapen tegen teken
Voor jou.

Voorgestelde artikelen

Pas op voor teken voor onze dieren

Kijk uit voor teken

Het seizoen is begonnen! Onze winter was niet streng genoeg om deze insecten uit te roeien, die er gebruik van maakten om zich te vermenigvuldigen.

Mijn hond draagt een gele sjaal

Mijn hond draagt een gele sjaal, hij heeft zijn bubbel nodig!

Wanneer u op straat een hond ziet met een gele sjaal om zijn riem of tuigje, betekent dit dat hij ruimte om zich heen nodig heeft. Om zijn behoefte aan privacy te respecteren, moeten we dus vermijden hem te aaien of onze eigen hond bij hem in de buurt te laten komen.

Inscrivez-vous gratuitement au club pour recevoir offres, récompenses et informations en exclusivité.

Rejoignez le Club exclusif

Newsletter Luxembourg (FR)

En vous abonnant, vous reconnaissez avoir lu et accepté notre politique de confidentialité.