Ricola-bonbon Raspberry Mint brengt fruitige frisheid

Nouveau bonbon, Ricola Raspberry Mint.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Ricola verfrist je voortaan met een smaakvol duo erbij: Raspberry Mint. De nieuwe bonbon combineert de beroemde 13 Zwitserse Alpenkruiden met de fruitige zachtheid van framboos en de aromatische frisheid van citroenmelisse. Goed voor een sensationele smaakervaring.

Ricola Raspberry Mint

De nieuwe bonbons van Ricola combineren het beste uit de Zwitserse bergen – de befaamde mix van 13 kruiden – met frisse en fruitige accenten van citroenmelisse en framboos. Het resultaat is een suikervrije bonbon met een authentieke en evenwichtige smaakbeleving. Het fliptop-doosje heeft het vertrouwde handige formaat en kreeg een zachtroze zomertint mee.

HEERLIJK FRUITIGE BONBONS MET EEN SUBTIELE FRISHEID

Net als alle andere Ricola-bonbons kent Raspberry Mint een zorgvuldig productieproces dat begint bij een duurzame teelt van lokale kruiden. De 13 Ricola-planten die het essentiële recept vormen, worden geproduceerd met het grootste respect voor de natuur, zonder het gebruik van pesticiden of herbiciden. Het Zwitserse merk heeft zijn volledige productieketen, van de velden tot de fabriek, zorgvuldig afgestemd om zo weinig mogelijk impact te hebben op het milieu. Ricola omarmt daarbij de korte keten: 95% van alle grondstoffen is afkomstig van bedrijven die zich op minder dan 500 kilometer van de productiefaciliteit bevinden.

Ricola Raspberry Mint is vanaf maart verkrijgbaar.

Voor meer artikelen over Ricola ? Klik hier.

journée mondiale sans tabac le 31 mai, Boiron

31 mei: Werelddag zonder tabak

Roken… Uit een onderzoek van Scienscano blijkt dat roken nog steeds de belangrijkste vermijdbare oorzaak is van kanker en vele andere ziekten. Volgens dezelfde studie

Voor jou.

Voorgestelde artikelen

Inscrivez-vous gratuitement au club pour recevoir offres, récompenses et informations en exclusivité.

Rejoignez le Club exclusif

Newsletter Luxembourg (FR)

En vous abonnant, vous reconnaissez avoir lu et accepté notre politique de confidentialité.