Tegen teken, neem de CART-A-TIC

CART-A-TIC -
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

De teken zijn al terug! Ze verspilden geen tijd. Dus haal de CART-A-TIC snel om van ze af te komen. Je vindt het in de apotheek, het is een mooie kleine kaart, zeer praktisch in gebruik.

CART-A-TIC -

Zodra het warm weer wordt, is het tijd om naar de tuin, het bos en andere groene ruimten te gaan. Maar pas op, in de grassprieten schuilt een afschuwelijk insect dat op de loer ligt: de teek! Wees voorzichtig, want dit insect is een vector van de ziekte van Lyme of borreliose… Dus wees voorzichtig.

Na elke mogelijke blootstelling aan teken (wandelen, tuinieren) moet de huid worden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat zich geen teken hebben vastgehecht. Het zoeken naar teken moet over het hele lichaam gebeuren, met bijzondere nadruk op gevouwen gebieden, het hoofd, achter de oren en de nek, vooral bij kinderen.

Je hebt het nodig!

Voorbij zijn de pincetten en andere instrumenten of producten van welke aard ook om teken te verwijderen. Het IDEAL instrument is deze CART-A-TIC. Het is het wapen dat je nodig hebt om van die vervelende insecten af te komen.

CART-A-TIC -

Hoe verwijder je de teek?

CART-A-TIC zorgt voor een veilige en effectieve verwijdering van teken bij mens en dier.
De techniek is niet te stoppen: de teek wordt snel en doeltreffend verwijderd, ongeacht de grootte. En het is in zijn geheel verwijderd…
De zogenaamde SafeCard is ontwikkeld in nauwe samenwerking met wetenschappers, biologen en artsen die gespecialiseerd zijn in infectiologie en parasitologie. Het is ontworpen om te worden toegepast op alle delen van het lichaam. Merk op dat de SafeCard ook kan worden gebruikt om bijensteken te verwijderen.

De teek moet zo snel mogelijk verwijderd worden, zonder hem te pletten. Gebruik de tekenkaart, die tilt de teek op zonder zijn achterlijf samen te drukken.

CART-A-TIC -

Gebruik geen ether, alcohol, vaseline of essentiële oliën! Zelfs als er een klein stukje van het hoofd overblijft, is er geen gevaar meer voor overdracht van de ziekte. Ontsmet de gestoken plek grondig en controleer deze gedurende enkele weken.

Raadpleeg in geval van twijfel uw arts, die zo nodig een profylaxe kan instellen.

Lees ons artikel over teken!

Légumes Sandrine, les paniers de Sandrine Schuttrange

Lokaal eten, een groeiende trend

Biologisch en/of lokaal eten is nog meer in de mode sinds de pandemie. Consumenten geloven dat lokaal eten synoniem is aan kwaliteit. Dit betekent seizoensgebonden

Voor jou.

Voorgestelde artikelen

Inscrivez-vous gratuitement au club pour recevoir offres, récompenses et informations en exclusivité.

Rejoignez le Club exclusif

Newsletter Luxembourg (FR)

En vous abonnant, vous reconnaissez avoir lu et accepté notre politique de confidentialité.