B.Mask Glitter
Citrex

Ontdek onze nieuwe gezondheids- en schoonheidsproducten

beauté janvier
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Welkom in de betoverende wereld van schoonheid en gezondheid. Met veel plezier presenteren we onze exclusieve selectie zorgvuldig gekozen producten die eenvoud en doeltreffendheid combineren. We hebben de schappen van apotheken afgestruind op zoek naar schatten die aan al je behoeften voldoen.

Ongelooflijke serums voor je schoonheid

LaCabine is een zeer innovatief Spaans schoonheidsmerk. Hun nieuwste innovatie is een 2-in-1 serum-crème die tijd bespaart in onze schoonheidsroutine ’s ochtends. LaCabine monoactif 0,3% Pro-Retinol serum-crème is een verzorgingsproduct dat rijk is aan pro-retinol, dat de huid hydrateert en helpt te verzachten door gelaatstrekken, rimpels en de huidtextuur te verbeteren. De lichtgewicht formule combineert de effectiviteit van een serum met het comfort van een crème. Al na één keer aanbrengen ziet de huid er jonger en stralender uit.

De tweede 15% monoactieve serum-crème exfolieert en vernieuwt de huid op milde wijze om de textuur en de zichtbaarheid van poriën te verbeteren, terwijl het je gezicht hydrateert en comfortabel maakt. In slechts één stap is je huid zichtbaar gladder.

De derde monoactieve serum-crème bevat 20% hyaluronzuur. Het hydrateert en verzacht je huid en laat je gezicht comfortabel aanvoelen.

Het nieuwe tweefasenserum van Louis Widmer is ook erg sterk. Een intensieve antiverouderingsbehandeling met een krachtig concentraat voor een krachtige huidverjonging. Het stimuleert de celvernieuwing dankzij hoogwaardige huidverzorgende oliën. Het stimuleert hydratatie, versterkt de stevigheid van de huid, vermindert de diepte van rimpels, verhoogt de elasticiteit van de huid, maakt de huid gladder, versterkt de huidbarrière en heeft regenererende eigenschappen. Het merk staat bekend om zijn toewijding aan de kwaliteit en effectiviteit van zijn producten en wordt vaak aanbevolen door dermatologen.

schoonheidsserums, schoonheid

Je keel en immuunsysteem verzorgen

Propolis is een harsachtige substantie die door bijen wordt geoogst uit de knoppen van bepaalde bomen om de bijenkorf te beschermen tegen agressie van buitenaf. Bij de eerste tekenen van een verkoudheid moet je een aantal basisproducten in je medicijnkastje hebben! Herbalgem heeft een assortiment producten op basis van propolis ontworpen om voor je te zorgen. De siroop is ontworpen om het immuunsysteem te onderhouden en verstopte luchtwegen vrij te maken. Heb je keelpijn? Propolis Large Spectrum gummies stimuleren je natuurlijke afweer.

Als je je moe voelt en je immuunsysteem is verzwakt, overweeg dan PROPOLIS enkelvoudige doses, die je helpen je immuunsysteem te versterken en weer in vorm te komen in slechts 7 dagen.

schoonheid propolis, schoonheid

Voor uw kleintjes

eau de toilette mustela, schoonheid, baby, baby's

Mustela Eau de Soin Musti, met zijn delicate geur, brengt tederheid en frisheid aan de reiniging van je baby. Dit bloemenwater combineert subtiele, kalmerende noten van citrus, roos en sering.

Het kan vanaf de geboorte worden gebruikt. Sommige ouders associëren specifieke geuren met herinneringen of speciale momenten, waardoor er een sterke emotionele band ontstaat.

Het gebruik van dit helende water kan gevoelens van geluk, veiligheid of fijngevoeligheid oproepen.

Voor gekleurd haar

Furteter heeft een sulfaatvrije professionele verzorgingsshampoo ontwikkeld die gekleurd of gehighlight haar mild reinigt en kleurvervaging tot wel tien weken voorkomt! Als aanvulling is het nuttig om het Repairing Radiance Mask te gebruiken, dat de haarvezel versterkt, herstelt, de kleur beschermt, onmiddellijk ontwart zonder het te verzwaren en de glans behoudt. Een krachtig duo om je haar te verzorgen. De schoonheid van je haar is belangrijk.

Furterer haar schoonheid, schoonheid, haarverzorging

Als je meer advies wilt over het nut van serums, bezoek dan onze site, waar dit onderwerp uitgebreid wordt behandeld.

Aanvulling op het artikel in het tijdschrift

Waarom moet ik een serum aanbrengen vóór een moisturizer?

Het aanbrengen van een serum vóór een moisturizer als onderdeel van een huidverzorgingsroutine is gebruikelijk en is gebaseerd op een aantal principes. Door hun verschillende formules zijn serums en vochtinbrengende crèmes ontworpen om aan verschillende huidbehoeften te voldoen. Er zijn verschillende redenen waarom het vaak wordt aanbevolen om een serum aan te brengen vóór een moisturizer:

  • Hoge concentratie actieve ingrediënten: Serums hebben vaak een hogere concentratie actieve ingrediënten zoals antioxidanten, hyaluronzuren, vitamines en andere huidverbeterende ingrediënten. Door eerst een serum aan te brengen, kunnen deze actieve ingrediënten beter door de huid worden opgenomen.
  • Lichte textuur: Serums hebben over het algemeen een lichte, zeer vloeibare textuur, waardoor ze beter geschikt zijn om snel in de huid te dringen. Door eerst het serum aan te brengen, laat je deze ingrediënten diep intrekken voordat je een dikkere crème aanbrengt.
  • Specifieke problemen aanpakken: Serums zijn vaak samengesteld om specifieke huidproblemen aan te pakken, zoals rimpels, hyperpigmentatie of verlies van elasticiteit. Door een gericht serum aan te brengen vóór je moisturizer, kun je specifieke problemen intensiever behandelen.
  • Hydratatie verhogen: Serums kunnen de huid ook helpen voorbereiden door het vochtgehalte te verbeteren. Door een hydraterend serum aan te brengen vóór je moisturizer, creëer je een basis om water te absorberen en de effectiviteit van je dagelijkse routine te maximaliseren.

Het aanbrengen van een serum vóór een moisturizer heeft het voordeel dat het geconcentreerde actieve ingrediënten bevat, specifieke problemen aanpakt en de basis legt voor een optimale hydratatie.

Bekijk andere Beauty-artikelen in onze Lifestyle-sectie.

douleurs, douleurs récurrentes, douleurs au quotidien

Elke dag pijn…

Dagelijks leven met pijn is een gecompliceerde beproeving, een stille strijd die alleen degenen die het doorstaan echt kennen. Deze pijn kan fysiek of mentaal

Het beste wapen tegen teken
Voor jou.

Voorgestelde artikelen

Pas op voor teken voor onze dieren

Kijk uit voor teken

Het seizoen is begonnen! Onze winter was niet streng genoeg om deze insecten uit te roeien, die er gebruik van maakten om zich te vermenigvuldigen.

Inscrivez-vous gratuitement au club pour recevoir offres, récompenses et informations en exclusivité.

Rejoignez le Club exclusif

Newsletter Luxembourg (FR)

En vous abonnant, vous reconnaissez avoir lu et accepté notre politique de confidentialité.