Voor Kerstmis: een selectie onweerstaanbare cadeaus

NOEL, IDÉES CADEAUX
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Nu, meer dan ooit, met Kerst in aantocht, is het tijd om te schitteren! Ontdek in deze editie onze schoonheidsgeheimen om je klaar te stomen voor het mooiste seizoen van het jaar. Dompel jezelf onder in een glamoureuze, feestelijke wereld van welzijn. Laat ons je door onze selectie leiden.

GEMENGDE GESCHENKEN

Voor een massage…

Rainpharma heeft de “Massage o’clock” set ontwikkeld, die alles bevat wat je nodig hebt voor een ontspannende massage van top tot teen. Professionele Massageolie voor het lichaam, Verfrissende Voetmassageolie voor de voeten en Balsemende Gezichtspoets voor het gezicht.

Kerstmis, rainpharma, kerstcadeaus, kerstcadeausets

Rainpharma biedt ook de “One step a time” set met alle producten die je nodig hebt om van voetverzorging een echt ritueel te maken.

Lichaams- en handverzorging

De Winter Comfort cadeauset van Weleda is 100% natuurlijk: ideaal voor de feestdagen met deze douchecrème en handcrème. Ontdek de zoete, kruidige geur van 100% natuurlijke steranijs, vanille en citroen, voor een moment van comfort en ontspanning.

Kerstmis, hand- en voetverzorging

Louis Widmer heeft een douchegel en een zachte shampoo samengesteld om voor je te zorgen.

Anti-veroudering

Avène biedt een reinigingsschuim gecombineerd met Hyaluron Active B3 crème speciaal voor celvernieuwing in het gezicht.

Kerstmis, Avene, Anti-veroudering

Kerstmis: Apivita Adventskalender

Deze Apivita kalender is prachtig en compleet met een reinigende gezichtsschuim, hydraterende handcrème, express gezichtsmasker, douchegel, honing lipverzorging en bodylotion. Ontdek BEO Oil en Mini Aqua Beelicious Oil, een hydraterend express haarmasker, een hydraterende shampoo en een eau de toilette. De producten zijn niet klein en worden geleverd in een elegante doos.

Kerstmis, apivita, adventskalender

HEREN GIFTEN

Kerstmis, scheeroorlog, scheren

Ontdek het ultieme scheerplezier met de El Cid Discovery Kit. Dit economische en milieuvriendelijke veiligheidsscheermes biedt ongeëvenaarde precisie.

De biologische zeep zorgt voor een romig schuim, versterkt door de Black Fiber synthetische scheerkwast. Transformeer je scheerroutine met deze kit van het Belgische merk RAZ*WAR !

VROUWEN GIFTEN

Voor je haar

Het is een origineel, mooi, milieuvriendelijk geschenk dat in België wordt gemaakt!

Kerstmis, kanjo, biologisch afbreekbare clips

De KANJO set bestaat uit een zachte microvezel handdoek (die de droogtijd met 50% verkort), een kleine haarclip en een kleine kam. Het product is verkrijgbaar in twee emblematische kleuren: Faded Oak en Sandstone Tortoise. De pincetten en kammen zijn gemaakt van celluloseacetaat, een zeer sterk, duurzaam, flexibel en composteerbaar materiaal (waarmee het merk zich onderscheidt van concurrenten die plastic gebruiken). Grote tangen kunnen per stuk worden gekocht: ze zijn van topkwaliteit en mooi!

Voor je ogen

Elke vrouw zal blij zijn met een oogschaduwpalet van goede kwaliteit. De zachte oogschaduwtouch van Couleurs de noir is perfect. Het merk biedt 3 paletten met verschillende tinten.

Kerstmis, zwarte kleuren, make-up

Je kunt ook kiezen voor de Clean Beauty Eye Essentials box van hetzelfde merk, met 3 producten: twee oogschaduws in stiftvorm (supergemakkelijk aan te brengen) en een F-Oxy mascara om je ogen nog meer te laten sprankelen.

Voor het lichaam

We zijn dol op het merk Caudalie en we zijn gevallen voor de “Essential Nourishing Body” set, die de smoothing & flow olie en de gratis lipide-aanvullende vegan body butter bevat. De ideale routine voor een stralende, gehydrateerde huid het hele jaar door, met een subtiele 100% natuurlijke vijgengeur.

Kerstmis, Caudalie, geschenksets

Een andere doos waar je dol op zult zijn is de doos “Illuminating radiance essentials”, die een verzorgende olie en een soleil des vignes douchegel bevat, plus een gratis premier cru crème. De ideale routine voor een stralende teint het hele jaar door en om je lichaam te voeden met een heerlijke zomergeur.

Voor je nagels

Sommige nagellakken kunnen hormoonontregelaars bevatten, chemische stoffen die mogelijk gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Hormoonontregelaars kunnen het hormonale systeem van het lichaam verstoren, wat de groei, ontwikkeling en voortplanting kan beïnvloeden en zelfs het risico op bepaalde ziekten kan verhogen.

Daarom wilden we je voorstellen aan een merk met uitzonderlijke klassieke en semi-permanente nagellakken. Het merk Manucurist dat het eerste groene en schone alternatief voor traditionele semi-permanente haarverzorging heeft gecreëerd. De ingrediënten zijn schoon, veganistisch, niet getest op dieren en gemaakt in Frankrijk.
Je kunt kiezen tussen traditionele of semi-permanente Green Flash vernissen, die langer meegaan. Het kleurengamma is geweldig en de semi-permanente nagellakken kunnen binnen 1 minuut worden verwijderd zonder je nagels te vijlen of te beschadigen. Koop voor Kerstmis de complete kit met basis, kleur, top coat, remover en LED-lampje voor jezelf of geef het cadeau: het is echt een geweldig cadeau.

Kerstmis, manicure, nagels, biologisch, veganistisch

Lees andere beauty-gerelateerde artikelen in de Lifestyle sectie.

journée mondiale sans tabac le 31 mai, Boiron

31 mei: Werelddag zonder tabak

Roken… Uit een onderzoek van Scienscano blijkt dat roken nog steeds de belangrijkste vermijdbare oorzaak is van kanker en vele andere ziekten. Volgens dezelfde studie

Voor jou.

Voorgestelde artikelen

Inscrivez-vous gratuitement au club pour recevoir offres, récompenses et informations en exclusivité.

Rejoignez le Club exclusif

Newsletter Luxembourg (FR)

En vous abonnant, vous reconnaissez avoir lu et accepté notre politique de confidentialité.