Dierenmode… in hars

chien en résine, bouledogue en résine, point déco Terville, du conseil et du choix en animaux en résine
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Hou je van dieren? Dat zijn wij ook. Maar we hebben het over het echte ding, in levende lijve. Degenen die knuffelen, blaffen, spinnen, kattenkwaad uithalen en ons vooral aan het lachen maken. Ze zijn nu gekloond. Het zijn harsbeesten. En zelfs in hars, maken ze ons gelukkig, maar om andere redenen…

We hebben het over harsdieren. Deze mode bestaat al zo’n tien jaar. Het zijn harsonderwerpen die we binnen of buiten onze huizen plaatsen, op onze terrassen, aan de rand van een zwembad, in onze tuinen. Waarom dan?

Vriendelijk en warm…

Deze trend is te wijten aan het feit dat onze huisdieren ons zeer dierbaar zijn. Dus hebben de ontwerpers (de slimmeriken) op de trend ingespeeld en hen op een originele en onconventionele manier geëerd. Origineel omdat onze huisdieren gelukkig niet druipen van de verf bijvoorbeeld… niet opzichtig zijn en geen stropdas of zonnebril dragen. Hoewel… waarom niet? Hoe dan ook, minimalistisch of zeer deftig, het is duidelijk dat ze fantasie en elegantie brengen.

Als je smaak hebt

Een smaakvol gekozen decoratie kan uw kamer echt een andere uitstraling geven en een cachet, een ziel. Een mooi standbeeld geeft karakter aan uw interieur of exterieur decoratie. Het is een eigenzinnig, origineel decoratief object dat een trendy sfeer creëert.

Om nog maar te zwijgen van de werkplekken, die ook kunnen worden versierd om een team een duwtje in de rug te geven. Ze kan de kantoormascotte worden (een collega die niet zeurt, is dat niet cool?).

Een oogstrelend decor

Dieren in hars

Het kopen van een harshond ligt in de lijn van uw liefde voor het hondenras. Wel, je moet nog steeds van Franse bulldogs houden, zou je kunnen zeggen… Deze laatste zijn het meest vertegenwoordigd omdat ze een bijzondere lichaamsbouw hebben en, voor zover wij weten, vertrouwen en dapperheid oproepen. Een beetje mollig, ze zijn grappig en indrukwekkend.

Ja, geen vaas meer die je van oma hebt gekregen, we gaan flink in de maat want sommige onderwerpen zijn tot 1,60 m en meer. Phew, wel een beetje kleiner dan ik!

In alle weersomstandigheden

Deze sculpturen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn weerbestendig, UV-bestendig en vorstbestendig. Niets weerhoudt u ervan uw beeld in de winter binnen te halen om er op slechte dagen van te genieten. Het is het beste om te doen…

De voordelen van harsdieren

Deze dieren worden niet ziek, je hoeft ze niet te ontlasten, te voeren, te vaccineren. Ze zijn niet luidruchtig.

Grapje terzijde: ze vrolijken ons op, fleuren ons interieur of exterieur op. De onrustige periode dat we leven betekent dat we vrolijk moeten zijn en hun flitsende kleuren zijn goed voor ons, zo is het nu eenmaal.

Welke moet ik aannemen?

Welnu, de keuze is enorm, afhankelijk van uw smaak en de ruimte die u thuis hebt, zal doorslaggevend zijn… Ze zijn oneindig variabel: u vindt honden, katten, giraffen, schildpadden, gorilla’s, konijnen, krokodillen, nijlpaarden, neushoorns, panters, paardenhoofden en ik weet zeker dat ik het vergeten ben.

Het mooie is dat er voor elk wat wils is, want het kleinste stuk kost 24,90 euro en enorme stukken kunnen tot 10.000 euro kosten.

Onderhoud

Onderwerpen van hars kunnen worden gereinigd met een niet-schurend sponsje en zuiver water (of een zachte zeep of afwasmiddel). Veeg uw beeld vervolgens af met een microvezeldoek of zeem en het is weer zo goed als nieuw. Als u er per ongeluk een klein vlekje op hebt gemaakt, koop dan een toversponsje dat wonderen verricht.

De 3 trends van het moment

  • De Franse bulldog (favorieten voor vrouwen).
  • De gorilla (mannen zijn er gek op).
  • De kat (voor meer dierbare mensen).

Lees onze andere artikelen in de rubriek Lifestyle.

Légumes Sandrine, les paniers de Sandrine Schuttrange

Lokaal eten, een groeiende trend

Biologisch en/of lokaal eten is nog meer in de mode sinds de pandemie. Consumenten geloven dat lokaal eten synoniem is aan kwaliteit. Dit betekent seizoensgebonden

Voor jou.

Voorgestelde artikelen

Inscrivez-vous gratuitement au club pour recevoir offres, récompenses et informations en exclusivité.

Rejoignez le Club exclusif

Newsletter Luxembourg (FR)

En vous abonnant, vous reconnaissez avoir lu et accepté notre politique de confidentialité.