De schoonheidscolumn van Emilie Radocchia-Petit, deel 2

2ème rubrique d'Emilie, rubrique Beauté, conseils Beauté
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

We zijn verheugd Emilie te mogen verwelkomen in onze beauty-sectie voor dit tweede deel! Elke maand zal ze haar waardevolle advies met ons delen. We zijn blij dat we kunnen profiteren van haar deskundige advies over hoe we onze schoonheid kunnen verbeteren. Blijf kijken voor haar maandelijkse tips!

Wie is Emilie?

Emilie Radocchia-Petit, column, schoonheidscolumn

Emilie begon haar carrière in Luxemburg in het prestigieuze Hotel Royal, waar ze 13 jaar werkte. Na deze ervaring richtte ze samen met haar schoonzus Jessica het luxueuze Maison de Beauté Kâlys op. Deze oase van welzijn, genesteld in Yutz in de buurt van Thionville, biedt twee verschillende werelden: een gewijd aan het kappersvak, geleid door Jessica, en de andere aan schoonheidsbehandelingen, georkestreerd door Emilie.

La Maison de Beauté Kâlys overstijgt de eenvoudige normen van een schoonheidssalon en verandert zichzelf in een ware oase van rust waar een betoverende sfeer heerst. Bezoekers worden uitgenodigd om zich onder te dompelen in de rituelen van exquise massages en verfijnde behandelingen, en om te genieten van de zachte aandacht van het personeel, dat echt aandacht heeft voor hun behoeften.

Emilie onderscheidt zich door haar verfijnde expertise, haar ongeëvenaarde toewijding aan haar klanten en haar vermogen om een warme en rustgevende sfeer te creëren.

Emilie’s advies

Hoe kan ik me voorbereiden op het harsen?

Bereid je nu voor op succesvol ontharen deze zomer door een proactieve aanpak. Begin met je huid goed te scrubben en te hydrateren voor een optimale voorbereiding. Door dode huidcellen te verwijderen en je huid te voeden, verklein je het risico op ingegroeide haren en bevorder je een soepele haargroei.

ontharen, Emilie's column, ontharen

Het is belangrijk om te weten dat de hergroeicyclus over het algemeen 3 tot 4 weken verschilt van persoon tot persoon. Zorg er dus voor dat je voldoende tijd hebt voordat je je volgende ontharingssessie plant om vroegtijdige hergroei en het ongemak dat dit kan veroorzaken te voorkomen.

Door nu te beginnen met regelmatige ontharingssessies kun je ervoor zorgen dat je er onberispelijk uitziet voor de komende zomermaanden. Kijk ernaar uit om zelfvertrouwen en elegantie uit te stralen tijdens je zomerse escapades.

Zelfbruiner gebruiken

Aan het einde van de winter kan onze teint soms wat kleur missen en er wat dof uitzien… Emilie waarschuwt je echter voor het gebruik van UV-cabines, een oplossing die aantrekkelijk lijkt maar in werkelijkheid ernstige risico’s voor je huid met zich meebrengt. Blootstelling aan UV-stralen, kunstmatig of natuurlijk, kan aanzienlijke schade veroorzaken, van uitdroging tot vroegtijdige veroudering en zelfs een verhoogd risico op huidkanker. Je gezondheid is veel meer waard dan een kortstondig kleurtje.

Zelfbruiner, Emilie's schoonheidsrubriek, zelfbruiner

In plaats daarvan raadt Emilie je aan om voor veiligere alternatieven te kiezen, zoals zelfbruiners. Vermijd echter caroteen bevattende producten, die je huid er kunstmatig en oranje uit kunnen laten zien. Ze stelt producten van het merk BOTAN voor, die ze in haar salon gebruikt.

Emilie biedt ook BOTAN spraying sessies aan, een snelle en professionele methode die een stralende, natuurlijke teint garandeert op het gezicht, decolleté en hele lichaam. Deze oplossing is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een direct resultaat dat ongeveer een week blijft zitten. Het is waar dat als het aankomt op het showen van je rokjes, gebruinde benen mooier zijn dan geheel witte…

Bovendien is het de perfecte oplossing voor een speciale avond, bruiloft of aankomend evenement. Bij Maison de Beauté Kâlys zet Emilie de gezondheid en natuurlijke uitstraling van je huid op de eerste plaats, want er is niets kostbaarder dan jouw welzijn.

Zorg goed voor je voeten

Het is waar dat onze voeten, hoewel ze zo belangrijk zijn, vaak worden verwaarloosd in onze huidverzorgingsroutine. Toch dragen ze de hele dag ons gewicht en verdienen ze onze volledige aandacht. Het verzorgen van onze voeten draagt niet alleen bij aan hun gezondheid, maar ook aan ons algemene welzijn.

Om je voeten te verwennen, begin je met een ontspannend bad met badzout of essentiële oliën. Scrub de huid vervolgens zachtjes om dode huidcellen en eelt te verwijderen en hydrateer daarna rijkelijk met een voedende crème.

Als onderdeel van haar salon services, biedt Emilie een topkwaliteit anti-eelt behandeling genaamd Calluspeeling van Mavex. Deze behandeling is speciaal gericht op de schoonheid van je voeten en biedt een effectieve oplossing voor beschadigde, gebarsten en droge voeten. De behandeling garandeert niet alleen opmerkelijke resultaten, maar zorgt ook voor een echt moment van ontspanning en welzijn, met zachte, verzorgde en gerevitaliseerde voeten als resultaat.

Het verzorgen van je voeten zou geen karwei moeten zijn, maar eerder een moment van ontspanning en welzijn. Geef ze de aandacht die ze verdienen en je zult je van top tot teen herboren voelen.

journée mondiale sans tabac le 31 mai, Boiron

31 mei: Werelddag zonder tabak

Roken… Uit een onderzoek van Scienscano blijkt dat roken nog steeds de belangrijkste vermijdbare oorzaak is van kanker en vele andere ziekten. Volgens dezelfde studie

Voor jou.

Voorgestelde artikelen

Inscrivez-vous gratuitement au club pour recevoir offres, récompenses et informations en exclusivité.

Rejoignez le Club exclusif

Newsletter Luxembourg (FR)

En vous abonnant, vous reconnaissez avoir lu et accepté notre politique de confidentialité.